Slotenmaker 24 gebruikt bekende merken voor uw veiligheid

Wanneer u in een noodsituatie beroep doet op een slotenmaker is het wel zo handig als die vakman even de tijd neemt om de preventie van uw huis of werkplaats even onder de loep te nemen. Vaak zijn hier maar enkele eenvoudige ingrepen voor nodig. Soms kan een beslag plaatsen al voldoende zijn.

Wat is een beslag precies?

Mogelijk fronst u de wenkbrauwen bij het lezen van het woord ‘beslag’. Mogelijk denkt u hierbij enkel aan beslag voor brood, taarten of pannenkoeken. In het vakjargon van de sleutelmaker is een beslag namelijk eerder een beschermplaat die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld een veiligheidscilinder beschermd wordt, zodat deze niet kan afbreken of uit het slot kan getrokken worden. Wilt u uw huis of werkplaats echt veilig houden, dan is een beslag geen overbodige luxe!

Wat zijn veiligheidssloten?

De naam zegt het eigenlijk zelf al. Dit zijn superveilige sloten. Dit komt onder andere omdat veiligheidssloten zo gemaakt worden dat ze enkel met een bepaalde sleutel opengemaakt kunnen worden. Daarbij staat elke sleutel die geleverd wordt bij het slot geregistreerd bij de slotenmaker. De sleutels worden in het register ook gelinkt aan de gebruikers ervan en zo wordt voorkomen dat sleutels kunnen worden bijgemaakt door onbevoegden. Maar vooral het mechanisme van een veiligheidsslot maakt dat deze sloten zo veilig zijn. Met deze sloten doe je een deur in feite niet een keer op slot, maar drie keer. Dit slot wordt namelijk op drie punten gesloten: onderin het slot, middenin het slot en bovenaan het slot. Daardoor wordt het slot 3 keer zo veilig. Bovendien worden veiligheidssloten nog eens extra beveiligd door een metalen veiligheidsplaat (het beslag) waardoor de cilinder nog eens extra beveiligd wordt. Wie het nog veiliger wil, kan bij ons ook kiezen voor een 5-puntsslot.

Welk materiaal gebruikt slotenmaker 24?

Slotenmaker 24 zet uw veiligheid altijd op de eerste plaats. Wanneer wij iets aanpakken, dan doen wij het ineens goed. Vaak krijgen 24-uursdiensten en spoeddiensten het verwijt te horen dat ze dan wel vlug werken, maar dat de kwaliteit vaak te wensen overlaat. Bij slotenmaker 24 komt de kwaliteit altijd op de eerste plaats. Daarom werken wij altijd met topmerken. Abus, Keso, BKS, Iseo en Wilka zijn enkele voorbeelden van kwaliteitsmerken die we u van harte kunnen aanbevelen. Goed materiaal is immers het halve werk, zeker als het om veiligheid gaat. Bij slotenmaker 24 maken wij ons sterk dat snel werk ook synoniem is voor goed werk!