Een powerpoint cursus of opleiding doen

Wilt u iets meer begeleiding   bij het leren van powerpoint dan is het doen van een  cursus of opleiding een optie.  Het is zowel mogelijk afhankelijk van de aanbieder de cursus of opleiding thuis te volgen waarbij ondersteuning via het internet  aanwezig is via mail en soms in chat of een e-learning omgeving of op locatie

 

Hieronder een kort overzicht van cursus aanbieders:

 

Office Elearning menu
Wanneer u of een medewerker een e-learning cursus wilt volgen, heeft u bij OfficeElearningMenu een ruime keuze op diverse levels. Het kan lastig zijn om te bepalen welk cursuslevel het beste bij u of  een medewerker past. Met behulp van de gratis PowerPoint test ondersteunen wij u graag bij het maken van die keuze. De test duurt ongeveer 5 minuten. Aan de hand van uw score wordt u automatisch doorgelinkt naar uw e-learning cursus level.

Bij al onze e-learning cursussen maakt OfficeElearningMenu gebruik van haar eigen testen die zijn ontwikkelt door gecertificeerde docenten. Deze testen zijn voor iedereen gratis beschikbaar. Ook als u al jaren met PowerPoint werkt kan het zinvol zijn om toch onze test te doen.

Gratis PowerPoint kennis en cursus level advies
PowerPoint 2003 /2007 Level 1, 2 & 3 

Via deze training verwerft u als eindgebruiker diepgaande kennis om efficiënt en betrouwbaar met Microsoft PowerPoint 2003 of 2007  te werken. U leert een presentatie aan te maken, dia’s te maken en te bewerken, opmaak te gebruiken en tekst of objecten in te voegen en te gebruiken. Verder leert u te werken met o.a. tabellen, grafieken en animatie en u leert uw presentatie op verschillende manieren te gebruiken. Ook leert u te werken met thema’s, sjablonen en achtergronden. En u leert hoe u uw presentatie kunt beveiligen.

 

Master it Training
Master it Training verzorgt ondermeer  trainingen en opleidingen in PowerPoint. Het  aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen van op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

www.master-it.nl

 

NHA
NHA heft een office programma wat het gehele office pakket behandeld waaronder onder meer powerpoint, een goede basis als u net wat meer wilt, daarnaast bieden ze een slagingsgarantie of uw geld terug & is NHA een van de voordeligste aanbieders van thuisstudies in Nederland

Het cursus programma is als volgt opgebouwd:

Word
Allereerst wordt het programma behandeld dat u waarschijnlijk het meeste zult gebruiken: de tekstverwerker die bij MS Office hoort, MS Word. Dit programma is, zowel zakelijk als privé, een zeer populaire tekstverwerker. De mogelijkheden van MS Word zijn ongekend. Sommige mensen werken al met Word, maar zijn niet op de hoogte van de talrijke extra features. Kennis betekent sneller, creatiever en efficiënter met Word omgaan. Om het optimale uit het programma te halen, is een goede begeleiding echt noodzakelijk. Dankzij deze goed opgebouwde cursus en de deskundige hulp van uw leraar, kent Word voor u straks geen geheimen meer.

Excel
Het tweede programma dat in deze cursus MS Office wordt behandeld is het spreadsheetprogramma MS Excel. Met een spreadsheet kunnen razendsnel verschillende berekeningen en tabellen worden gemaakt.

PowerPoint
Powerpoint is een presentatieprogramma. U kunt met dit programma diashows maken die u op de computer kunt laten zien. Dit programma is zeer praktisch voor mensen die wel eens een presentatie moeten houden, bijvoorbeeld op het werk, op school of in het verenigingsleven. Alle presentaties kunnen bovendien worden opgesierd met illustraties en grafieken.

Access en Outlook
Access is een databaseprogramma. Hiermee kunnen gegevens overzichtelijk worden opgeslagen en makkelijk worden teruggevonden. Outlook is een uitbreiding van de bij Windows geleverde agenda. Naast deze agenda zijn in Outlook ook een adresboek en een planner opgenomen. Zeer handig voor het bijhouden van uw afspraken! U ziet het, de mogelijkheden van MS Office zijn ongekend. Na het afronden van deze cursus MS Office zult u zien dat het werken met de pc een stuk eenvoudiger wordt.

www.nha.nl
Nu tijdelijke Actie 50/ 70% korting

 

Fabius opleidingen
In de Basis Cursus Powerpoint leer je in kort tijdsbestek hoe je effectief met Power Point kunt werken. De mate waarin je snel en handig weet om te gaan met Power Point is afhankelijk van de wijze waarop je dat geleerd wordt. Dat klinkt logisch maar in de praktijk blijkt vaak dat je met de juiste cursus veel meer uit Power Point kunt halen dan je denkt. Onze cursus is er op gericht om je dit op een eenvoudige wijze te leren zonder je lastig te vallen met onnodige details en technische aspecten.

www.fabiusopleidingen.nl

 

Opatel opleidingen
Iedere PowerPoint-cursus uit ons aanbod is volledig gericht op de praktijk, zodat u de nieuwe kennis onmiddellijk kunt toepassen. Wij trainen in iedere gewenste versie van de software. Er is een aantal verschillende versies van Office in gebruik. In ons cursusaanbod houden wij daar natuurlijk rekening mee. Er worden basiscursussen, vervolgcursussen en maatwerk cursusen aangeboden

www.cursus-powerpoint.nl

 

Heeft u in het verleden een cursus of opleiding gedaan bij bovenstaande of ander powerpoint cursus aanbieder of bent u van plan een te doen? laat een reactie achter met beoordeling of uw overwegingen! andere bezoekers zijn hier mee geholpen in de keuze van de opleiding welke zij willen doen.

 

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

Comments are closed.